Limpidissima 5.0 Basic
Facebook Twitter

Limpidissima in een Notendop

Limpidissima is het basispakket van Buro 37 voor het bouwen en beheren van websites, -blogs, -shops en online community’s.

Limpidissima heeft als basis het CMS WordPress en komt met een scala aan vooraf geïnstalleerde plugins en tools die het werken aan, en het beheren van je website, -shop, -blog of online community vereenvoudigd.

En of het nu gaat om een website, -shop, -blog of online community, met Limpidissima ben je verzekerd van een goede en solide basis.

Thema’s

Voor Limpidissima is deze keer gekozen voor het multifunctionele thema Mise Pro van CrestaProject.

Mise Pro is een responsive design en heeft alle basisfuncties in huis die je van een hedendaags thema zou mogen verwachten. Een echte alleskunner dus!

Maar wil je toch liever een ander thema? Ook dat is geen probleem. Limpidissima werkt probleemloos met alle overige 20 Themas van CrestaProject en het thema GeneratePress Premium van (hoe toepasselijk) GeneratePress.

Plugins

Naast de standaard plugins voor het optimaliseren van je website worden de overige plugins, afhankelijk van wat voor type website je wilt, voor je toegevoegd en zodanig voor je ingesteld dat je meteen aan de slag kunt.

Configuratie

Naargelang je behoeften en wensen wordt Limpidissima volledig voor je geconfigureerd. Jij bepaald uiteindelijk zelf wat je ermee gaat doen.

Onderhoud

Naast het maandelijks periodiek onderhoud worden de belangrijkste tussentijdse updates in de achtergrond voor je uitgevoerd.

Demo

De front-end demo laat 1 voorbeeld zien van de mogelijkheden. Voor de back-end demo moet je toch eerst even contact met me opnemen.

Interesse of vragen? Bel +31 6 81350343 of mail info@buro37.nl

1 oktober 2019